Praktisk information, afbud eller udeblivelser

Afbud meddeles dagen i forvejen og helst 24 timer før aftalt behandlingstid, så vi kan nå at tilbyde din tid til en anden. Udeblivelser eller afbud på behandlingsdagen vil blive beregnet efter normal behandlingstakst. 

Tidsbestilling eller afbud modtages også gerne pr. e-mail på info@sonderborgosteopati.dk eller SMS på 93809073
Husk klinikkens tid er kostbar, det er din også.

Betalingsformer

Der afregnes efter hver behandling med Mobilepay eller kontant, eller der udstedes et indbetalingskort efter aftale. Forsikringspatienter har vi også mulighed for at afregne med efter aftale.

Husk at medbringe et nyvasket lagen (kan være et stort håndklæde) samt et lille håndklæde til hver behandling samt dit sundhedskort, som skal registreres hver gang ved skranken.

Klinikken

Beliggenhed
Klinikken er beliggende i stueetagen i Sundhedshuset ved Lægerne Victoria på Helgolandsgade 9. I samme hus er der både praktiserende læger, gynækolog, psykologer, psykiater, hørecenter, fodterapeuter, zoneterapeuter mm., som vi tværfagligt arbejder sammen med.

Parkering
Der er mange gratis parkeringspladser og handicappladser lige udenfor huset, så det er nemt at besøge klinikken.

Kontakt os i dag

Du skal være meget velkommen til at ringe ind og få en uforpligtende snak og/eller bestille en tid hos os. Hvis vi ikke tager telefonen, når I ringer, er det fordi, vi har travlt med patienter. Vi ringer tilbage hurtigst muligt, hvis I indtaler en besked med navn + telefonnummer. Ved afbud eller booking af tid henviser vi til vores online booking. I kan også udfylde kontaktformularen eller skrive til info@sonderborgosteopati.dk

Åbningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag 
  • Lørdag
  • Søndag

Telefontid:
Mandag til fredag
fra 0
8:00 - 10:00

Du finder os her

Sønderborg Osteopati
v/ Lægerne Victoria
Helgolandsgade 9, st.
6400 Sønderborg
CVR: 27116639

Rutevejledning  

Sociale medier

Facebook
Instagram