+45 93809073 (Booking Sønderborg) | Telefontid mellem kl. 8.00-10.00 | Link til vores afd. i Gråsten info@sonderborgosteopati.dk

Historie

Vi ønsker at kunne give dig den bedste og optimale behandling for netop din sundhed. Vi ønsker at være klinikken, der kan hjælpe lige netop dig og din problemstilling.

Historie

Samarbejdet startede da Malthe begyndte som fysioterapeut på klinikken i Gråsten i februar 2019. Der har fra starten af været en fælles passion for specielt osteopatiens verden. 

Visioner om, hvordan den daglige gang og atmosfære bør være på en klinik, var noget, der hurtigt var enighed omkring hen over frokostbordet. Høj fagliglighed og kontinuerlig udvikling heraf, samt et godt internt kollegialt fællesskab. Disse var nøgleord for begge parter.

Efter mange års egen ihærdig drift af klinikken Gråsten Fysioterapi & Osteopati, udviklede Lotte sin interesse for at tage næste skridt på sin faglige og forretningsmæssige rejse. Tanken om at danne kompagniskab med Malthe startede egentlig som en løs snak, men tog sidenhen form og blev et ønske, der blev realiseret. 

Malthe har fra starten af sit virke som behandler ønsket at åbne klinik i Sønderborg og udvikle osteopatien. Efter at have haft sit daglige virke i samarbejde med Lotte i Gråsten igennem de sidste to et halvt år, har disse ønsker kun nærmet sig en realisering. Atmosfæren og arbejdsglæden i det daglige på klinikken i Gråsten er noget helt særligt. Forholdet kollegaerne imellem er meget personligt, og denne varme mærker patienterne, når de kommer i klinikken.  

Den løse snak med Lotte blev derfor interessant for Malthe, da det ikke mindst var en stor chance at blive en del af Gråsten klinikken, men det gav også chancen for at kunne kombinere alle disse unikke elementer fra Gråsten i et helt fælles tredje i Sønderborg. 

Med forskellige styrker og svagheder både fagligt, men også forretningsmæssigt, kan der videreføres og skabes noget endnu bedre og stærkere i fællesskab. Gråsten Fysioterapi og Osteopati, der allerede er en veletableret klinik, skal fortsætte den fantastiske udvikling, den allerede har gjort. Sønderborg afdelingen bliver mere specifikt rettet mod tilgangen som osteopat. 

Tænker man osteopati, er indbegrebet af denne, at tænke det hele menneske.

Begge holder Malthe og Lotte af denne helhedsorienterede tilgang til behandlingen og ikke mindst betragtningen af deres patienter. 

I en kombination af alle kroppens systemer, forsøges der at findes årsagssammenhænge til den enkeltes problemstilling. En behandlingsform vi her hos Sønderborg Osteopati tror på, og som vi ser frem til at udvikle lokalt.

Kontakt os i dag

Du skal være meget velkommen til at ringe ind og få en uforpligtende snak og/eller bestille en tid hos os. Hvis vi ikke tager telefonen, når I ringer, er det fordi, vi har travlt med patienter. Vi ringer tilbage hurtigst muligt, hvis I indtaler en besked med navn + telefonnummer. Ved afbud eller booking af tid henviser vi til vores online booking. I kan også udfylde kontaktformularen eller skrive til info@sonderborgosteopati.dk

Åbningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag 
  • Lørdag
  • Søndag

 

Du finder os her

Sønderborg Osteopati & Fysioterapi
v/ Lægerne Victoria
Helgolandsgade 9, st.
6400 Sønderborg

Rutevejledning

Danfoss
Medical Health Centre
Nordborgvej 24
Danfoss D13, 1. sal
6430 Nordborg

Rutevejledning

 

Kontakt os på

+4593809073
Telefontid:
Mandag til fredag
fra 08:00 - 10:00
info@sonderborgosteopati.dk

Persondatapolitik

 

Sociale medier

Facebook
Instagram