+45 93809073 (Booking Sønderborg) | Telefontid mellem kl. 8.00-10.00 | Link til vores afd. i Gråsten info@sonderborgosteopati.dk

Hofte/knæ træning

Har du smerter eller andre problemer med din hofte eller dit knæ? Smerter i hofte og knæ kan være en stor hindring for at klare sig i hverdagens mange gøremål, hvad enten du er ung eller gammel. Hofte og knæ træning kan næsten altid hjælpe dig, enten til en smertefri hofte eller et smertefrit knæ eller til forbedring af funktion og dermed også livskvalitet.

Vi ønsker at tilbyde hofte og knætræning med høj kvalitet og mulighed for variation og ikke mindst inspiration til træning på egen hånd. Derfor er denne træning også tilpasset individuelt til dig og dit problem.  Vi har fokus på korrekt udførsel og kvalitet i alle øvelserne.

Hofte og knæ træningsholdet henvender sig til dig, der ønsker at træne specifikke øvelser omkring dine hofter og dit knæ sammen med andre på hold. 

Du kan også fortsætte på dette hold, hvis du har været igennem et GLA:D forløb for hofte/knæ og ønsker at fortsætte på holdtræning.

Det vil give et optimalt forløb for din hofte/knætræning, hvis du får en konsultation af en af vores dygtige fysioterapeuter inden, du deltager på holdet. Dette gør, at du får din problemstilling grundigt undersøgt, inden der lægges plan for træningen. Der kan opstilles konkrete mål og delmål. Holdet vil altid være under supervision af en fysioterapeut, som sikrer, at du udfører dine øvelser korrekt. Fysioterapeuten vil løbende tilpasse dine øvelser, så de fortsat passer til netop din problemstilling inden for hofte og knæ problematikker.

Varigheden af dette hofte/knæ træningsforløb, vil variere meget alt efter ønsker og behov. Der er løbende optag på holdet.

Holdet er for dig, som:

  • Uspecifikke smerter omkring hofte/knæ
  • Før eller efter rekonstruktion af korsbånd
  • Idrætsrelaterede menisk/korsbåndsskader
  • Hofte/knæ problemer, hvor arbejdsfunktionen er påvirket
  • Hofte/knæ problemer, hvor livskvaliteten er påvirket

Niveau på hofte/knæ træningsholdet:

Holdet henvender sig til alle, da der bliver taget individuelle hensyn. Alle skal dog være selvhjulpne. Din fysioterapeut skal godkende, at du er færdig med din specifikke genoptræning af din hofte eller dit knæ. Der er fokus på korrekt udførte hofte og knæ øvelser.

Der trænes på små hold af 5-8 deltagere. 

Vi har specielt fokus på:

  • Stabiliserende øvelser for hofte og knæ
  • Udholdende og styrkende øvelser for hofte og knæ
  • Fokus på korrekt udførte hofte og knæ øvelser
  • Træner med bold, elastikker og kettlebells og andre redskaber

Underviser:
Aut. Fysioterapeut Daniel Marco Christensen

Undervisningsdage:
Fredag kl. 10.0011.00

Pris:
Pris pr. gang 150 kr. Tilskud fra sygesikringen Danmark 59 kr. gang

For at komme i gang kontakt klinikken på 74651350 eller mail til: info@graastenfysioterapi.dk

Der er mulighed for løbende optagelse på holdet.

Kontakt os i dag

Du skal være meget velkommen til at ringe ind og få en uforpligtende snak og/eller bestille en tid hos os. Hvis vi ikke tager telefonen, når I ringer, er det fordi, vi har travlt med patienter. Vi ringer tilbage hurtigst muligt, hvis I indtaler en besked med navn + telefonnummer. Ved afbud eller booking af tid henviser vi til vores online booking. I kan også udfylde kontaktformularen eller skrive til info@sonderborgosteopati.dk