+45 93809073 (Booking Sønderborg) | Telefontid mellem kl. 8.00-10.00 | Link til vores afd. i Gråsten info@sonderborgosteopati.dk

Klinikken

Vi ønsker at kunne give dig den bedste og optimale behandling for netop din sundhed. Vi ønsker at være klinikken, der kan hjælpe lige netop dig og din problemstilling.

Klinikken

Beliggenhed

Klinikken er beliggende i stueetagen i Sundhedshuset ved Lægerne Victoria på Helgolandsgade 9. I samme hus er der både praktiserende læger, gynækolog, psykologer, psykiater, hørecenter, fodterapeuter, zoneterapeuter mm., som vi tværfagligt arbejder sammen med.

Parkering

Der er mange gratis parkeringspladser og handicappladser lige udenfor huset, så det er nemt at besøge klinikken.

Om os

Hos Sønderborg Osteopati er vi et fagligt stærkt og dynamisk team af 2 professionelle, erfarne, autoriserede fysioterapeuter og osteopater. 

Vi lægger stor vægt på at behandle det hele menneske og ikke kun symptombehandle. Vi stræber efter at være på forkant med udviklingen, dygtiggøre os løbende, afholder regelmæssigt interne kurser og faglig sparring, samt deltager på kurser og videreuddannelser i ind- og udland.  Dette gør vi for hele tiden at være opdateret på den nyeste og mest effektive behandlingsmetode.  Vi er i stand til at kombinere flere behandlingsmetoder, så vi kan give dig den bedste og optimale behandling for netop din sundhed.

Vi ønsker at kunne give dig den bedste og optimale behandling for netop din sundhed. Vi ønsker at være klinikken, der kan hjælpe lige netop dig og din problemstilling. 

Kontakt os i dag

Du skal være meget velkommen til at ringe ind og få en uforpligtende snak og/eller bestille en tid hos os. Hvis vi ikke tager telefonen, når I ringer, er det fordi, vi har travlt med patienter. Vi ringer tilbage hurtigst muligt, hvis I indtaler en besked med navn + telefonnummer. Ved afbud eller booking af tid henviser vi til vores online booking. I kan også udfylde kontaktformularen eller skrive til info@sonderborgosteopati.dk

Åbningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag 
  • Lørdag
  • Søndag

Telefontid:
Mandag til fredag
fra 0
8:00 - 10:00

Du finder os her

Sønderborg Osteopati
v/ Lægerne Victoria
Helgolandsgade 9, st.
6400 Sønderborg

Rutevejledning


Danfoss
Medical Health Centre

Nordborgvej 24
Danfoss D13, 1. sal
6430 Nordborg

Rutevejledning

Sociale medier

Facebook
Instagram