+45 93809073 (Booking Sønderborg) | Telefontid mellem kl. 8.00-10.00 | Link til vores afd. i Gråsten info@sonderborgosteopati.dk

Rygtræning – øvet

Har du gener fra lænderyggen eller skulder/nakke-området, så er dette hold noget for dig. Med rygtræning kan du opnå en bedre kropsholdning og derigennem optimale betingelser for en velfungerende og smertefri ryg.

Før du starter på vores rygtræningshold, har du måske været klient/patient her på klinikken, og du har været igennem en udredning af din ryg og nakke for skader, som har indflydelse på dit træningsforløb. Dette sikrer, at vi giver dig det bedste træningsforløb hos os, så du får bedst effekt af træningen, og kommer hurtigt videre efter din skade. Træningen sker under størst tryghed, og du har medindflydelse på træningen.

Mange af vores klienter/patienter på klinikken vil ofte på tilbudt at træne på et af vores ryghold for at sikre, at træningen bliver udført rigtigt, således at der sikrer optimal funktion og stabilitet. Det er også mere motiverende at træne på hold i stedet for selv at lave øvelserne hjemme. Ud over at træningen giver en stærk ryg, får du også et godt indblik i smertehåndtering og kropsholdning.

Rygproblematikken må ikke være en hindring i en opvarmning med puls. Der tages i mindre grad hensyn til individuelle skavanker/krav, og deltagerne skal kunne udføre “high load træning”, dvs. pulstræning med hop og løb samt hårdere styrketræning på dette fortsætter hold.

Der trænes på små hold af 5-8 deltagere.

Vi har specielt fokus på:

  • Stabiliserende øvelser for ryg og mave
  • Udholdende og styrkende øvelser for ryg, mave, skuldre
  • Fokus på kropsholdningen og smertehåndtering
  • Træner med bold, elastikker og kettlebells

Undervisere:
Aut. Fysioterapeut Daniel Marco Christensen

Undervisningsdage:
Mandag kl. 10.00 – 11.00
Tirsdag kl. 16:00 – 17:00 

Pris:
Pris pr. gang 150 kr. Tilskud fra sygesikringen Danmark 59 kr. gang

For at komme i gang kontakt klinikken på 74651350 eller mail til: info@graastenfysioterapi.dk

Der er mulighed for løbende optagelse på holdet.

Kontakt os i dag

Du skal være meget velkommen til at ringe ind og få en uforpligtende snak og/eller bestille en tid hos os. Hvis vi ikke tager telefonen, når I ringer, er det fordi, vi har travlt med patienter. Vi ringer tilbage hurtigst muligt, hvis I indtaler en besked med navn + telefonnummer. Ved afbud eller booking af tid henviser vi til vores online booking. I kan også udfylde kontaktformularen eller skrive til info@sonderborgosteopati.dk