+45 93809073 (Booking Sønderborg) | Telefontid mellem kl. 8.00-10.00 | Link til vores afd. i Gråsten info@sonderborgosteopati.dk

Vederlagsfri fysioterapi

Vederlagsfri fysioterapi er et tilbud om gratis fysioterapi til nogle specielle patientgrupper med varige lidelser. For at være berettiget til dette skal du have en henvisning på vederlagsfri fysioterapi fra din egen læge og have en varig lidelse. Se her diagnoselisten.

Vi har hos Sønderborg Fysioterapi // Osteopati mange års erfaring i at behandle og træne patienter med varige lidelser, svært fysisk handicaps og progressive kroniske sygdomme. 

Når du kommer til træning og behandling hos os, vægter og prioriterer vi meget højt, at du skal føle dig i gode hænder hos os som fagpersoner, men også at du føler dig velkommen på klinikken. Du skal føle dig tryg, da du ved, at den pågældende fysioterapeut har erfaring i at træne netop med din diagnose.

Hvem kan få vederlagsfri behandling?

Du har ret til vederlagsfri fysioterapi, hvis du har en varig lidelse. Sygesikringen betaler altså for det fulde beløb for din behandling og træning. Lidelsen kan skyldes et svært fysisk handicap eller en fremadskridende sygdom. Lidelsen kan også være medfødt eller opstået på et senere tidspunkt i livet. Sundhedsstyrelsen har udarbejdet en diagnoseliste over de patienter og diagnoser, der er berettiget til vederlagsfri fysioterapi.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi kan du kontakte Sønderborg Fysioterapi // Osteopati på tlf.: 93809073.
Her kan vi hurtigt svare på spørgsmål omkring ordningen, samt vejlede dig, om du hører ind under kriterierne for vederlagsfri fysioterapi. Det vil altid være din egen læge, som vurderer, om du har ret til den vederlagsfrie fysioterapi.

Din egen læge skal udstede en vederlagsfri henvisning

Det er din egen læge, der ud fra sygesikringens retningslinjer afgør, om du har behov for vederlagsfri fysioterapi. Lægen vil i samarbejde med fysioterapeuten fastlægge, om der i ordningen skal indgå individuel behandling, træning på hold eller begge dele. Hvis du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi, kan din læge udskrive en henvisning til en klinik, der hører ind under ordningen. Hvilke vederlagsfrie behandlinger har vi?

Disse vederlagsfrie og diagnosespecifikke hold har vi på klinikken: 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi så kontakt os og få hurtigt svar på spørgsmål omkring ordningen. Din egen læge kan som nævnt tidligere også svare på, om du hører ind under tilbuddet.

Du bestemmer selv behandlingssted

Du bestemmer suverænt selv, hvilken klinik du vil benytte, hvis din egen læge har udskrevet en henvisning til vederlagsfri fysioterapi. Dog skal det være en fysioterapi klinik, der har tilskud fra den offentlige sygesikring. 

Dette har to af vores fysioterapeuter her på klinikken.

Sønderborg Fysioterapi // Osteopati arbejder også under sygesikringen og kan derfor tilbyde vederlagsfri behandling og træning. Hvis nogle patienter med en vederlagsfri diagnose har været indlagt på sygehus, vil de i nogle tilfælde få tilbudt at få behandling og træning i offentligt regi.
Men patienten bestemmer selv, om man vil fortsætte behandlingen og træningen i en privat fysioterapi klinik i stedet. 

Hjemmebehandling

Hvis du ikke har mulighed for at komme på klinikken eller til et andet behandlingssted, kan du få hjemmebehandling – det vil sige behandling og træning i eget hjem. Dette bestemmes i samråd med lægen. Dvs. lægen skal afgøre, om du kan komme her på klinikken til træning, eller du skal have besøg af os i hjemmet. Dette kræver en speciel henvisning fra egen læge til netop hjemmebesøg.

Ring til klinikken for nærmere oplysning eller bestil en tid på tlf. 93809073

Kontakt os i dag

Du skal være meget velkommen til at ringe ind og få en uforpligtende snak og/eller bestille en tid hos os. Hvis vi ikke tager telefonen, når I ringer, er det fordi, vi har travlt med patienter. Vi ringer tilbage hurtigst muligt, hvis I indtaler en besked med navn + telefonnummer. Ved afbud eller booking af tid henviser vi til vores online booking. I kan også udfylde kontaktformularen eller skrive til info@sonderborgosteopati.dk

Åbningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag 
  • Lørdag
  • Søndag

 

Du finder os her

Sønderborg Osteopati & Fysioterapi
v/ Lægerne Victoria
Helgolandsgade 9, st.
6400 Sønderborg

Rutevejledning

Danfoss
Medical Health Centre
Nordborgvej 24
Danfoss D13, 1. sal
6430 Nordborg

Rutevejledning

 

Kontakt os på

+4593809073
Telefontid:
Mandag til fredag
fra 08:00 - 10:00
info@sonderborgosteopati.dk

Persondatapolitik

 

Sociale medier

Facebook
Instagram